Vejledning

PANANG

(HUSK at plastikbakkerne IKKE tåler ovn)

Kan lunes i mikroovn

I en gryde under omrøring, når gryden er varm, overhældes ris med kogende vand i et par minutter.

Retten kan også varmes i alm. Ovn, overdækket med stanniol. I 15 min. v. 200 gr.

Holdbarhed optil 3 dage på køl og uåbnet.

Retten kan fryses

KYLLINGEDELLER

(HUSK at plastikbakkerne IKKE tåler ovn)

Varm ovn 180 gr. deller og sweet potatoes skal have ca. 12 min.  i ovnen

Holdbarhed optil 3 dage på køl og uåbnet.

Det hele kan fryses kan fryses ned, tzatziki undtaget

HAKKEDRENGEN

(HUSK at plastikbakkerne IKKE tåler ovn)

Varm ovn på 150 gr., bøffen og løgene på toppen er færdig stegt og skal blot lunes i ca. 10 min. sæt kartoflerne i ovnen 5 min. før det andet og det hele er klar på en gang.

Saucen skal lunes i en gryde under omrøring, alternativt i ovnen sammen med et øvrige, bare husk at dække den over med stanniol.

Holdbarhed optil 3 dage på køl og uåbnet

Det hele kan fryses, dog ikke kartoflerne

KOTELETTEN

(HUSK at plastikbakkerne IKKE tåler ovn)

I en almindelig varmluft ovn, skal retten og ca. have 20 min v. 180 gr.

Holdbarhed: 3 dage på køl og uåbnet. Hele retten kan fryses.

VEGETARISK SAMOSA

(HUSK at plastikbakkerne IKKE tåler ovn)

alm. Ovn ved 180 gr. i ca. 10 min.

både samosa og kål

Holdbarhed optil 3 dage på køl og uåbnet

retten kan fryses, dog ikke kål og tilbehør

BØRNERETTERNE:

LASAGNE:

Lasagne lunes i ovn 180 gr. 15 min.

FRIKADELLER MED RÅKOST:

Frikadellerne kan lunes i ovn ved 180 gr i ca 10 min

BOLLER I KARRY: (HUSK at plastikbakkerne IKKE tåler ovn)

Ris sænkes i vand i 30 sek.. karrysauce og kødbollerne kan lunes i en gryde under omrøring, eller i ovnen tildækket 180 gr. ca. 15 min.

PIZZA SLICE: (HUSK at plastikbakkerne IKKE tåler ovn)

Sættes i ovnen 8 min. 180 gr.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

    Ejby & Lindhardt Gastronomi