Selskabsmenuer 2025 fra Ejby-Lindhardt Gastronomi
MENU 1
3-4 RETTERS MENU
Ved valg af denne menu, anbefaler vi at få en kok med ud indtil desserten står klar til servering. Har man selv nogen der vil gå til hånde kan man også få det til at fungere,via lidt praktisk planlægning ☺. Ændringer i menuen gør vi gerne efter jeres ønsker.
Sandart bagt med urter og pakket i sprød Serrano
Anrettet på friske asparges-sprød frissé-ærtepuré
Friske spæde karser
Friskbagt Foccacia
med rosmarin og olivenolie hertil krydret smør
–0–
Rødbede tartare
Rørt med æble – rødløg – sprøde capers -Springløg.
På blød avokado – friske urter – peberrodscreme
–0–
Langtidstegt & supermør oksemørbrad
Spidskåls salat
Rød og hvid spidskål, æbler, ristet sesam, friske urter og youghurt dressing med honning
Små stegte gulerødder
Palmekål -ristet sesam-olivenolie-balsamico-friske urter
Haricotte vertes
Sprøde bønner pakket i sprød Serrano
Kartoffel fondant
Creme fraiche-parmesan-frisk bladpersille
Estragonsauce
–0–
Rabarber – æble crumble cake
Syrlig vaniljecreme-friske brombær-pistacienød
Pris pr. couvert 4 retter kr. 445,00
Pris pr. couvert 3 retter kr. 395,00
Pris pr. time pr. kok kr. 450,00 kr. (max 30 gæster pr. kok)
MENU 2
TAPAS FORRET-BUFFET-TALLERKEN ANRETTET DESSERT
Tapas forret
Crap-Shrimp cake , på sprøde urter og ærteskud, ingefær/soyadip
Spinatrulle, fyldt med varmrøget lak, ramsløg og cremecheese, på rugbrødscrumble
Arancini, fritteret svamperisotto med vesterhavsost hertil aioli
Friskbagt Foccacia med rosmarin og olivenolie, hertil krydret smør
Hver ret pyntes med tilhørende friske urter, anrettes på langefade til at stille direkte på spisebordet. Egnet til tallerken anretning, aftales nærmere
BUFFET
–0–
Frisk Mozzarella
Plukket og vendt med frisk melon, cherrytomater, springløg, blåbær og friske urter, balsamico glace og friske urter
Spidskål salat
Rød og hvid spidskål, æbler, ristet sesam, friske urter og youghurt dressing med honning
Saftige Majskyllingebryster
Stegt med frisk estragon og citron
Langtidstegt velhængt kalvefilet
Små smørstegte kartofler
med havsalt og persille
Estragon creme & Aioli
Hjemmebagt rosmarin foccacia og krydret smør
–0–
Rabarber Pannacotta
Med friske bær, hassel krokant og råsyltede rababer
Pris pr. couvert kr. 365,00
MENU 3
BUFFET
Spinatrulle
Fyldt med hjemmevarmrøget lakse rilette, cremecheese og friske urter
Anrettet på sprød salat og toppet med spirer og fritterede capers
Tomat – melon salat
Cherrytomater, frisk melon, springløg, bøffelmozzarella og friske urter efter udvalg
Pastasalat
Vendt med mild chilicreme, edamame, avokado, springløg, grønne bønner og frisk persille
Langtidstegt kalveculotte
Majskyllingebryst marineret i sweet chili & teriyaki
Pommes Rösti timbale
med ramsløg og parmesan
Aioli & bearnaisecreme
Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør
–0–
Jordbærtærte i glas
Mazarin, creme, friske jordbær, compot
Pris pr. couvert kr. 295,00
Kan serveres som samlet buffet+dessert eller med forret anrettet som sharefood passende til jeres borde.
Skal blot stille frem og vi anbefaler at man selv skærer det røde kød og brødet ud for det bedste resultat, alt andet er klar til servering
MENU 4
KLASSIKEREN
Hvide og grønne dampede aspareges og rejer
Sauce mousseline, sprøde ærteskud og dildolie
Brød & smør
–0–
Cæsar salat
Romaine, croutons, parmesan, pinjekerner & dressing
Broccoli salat
Broccoli vendt med mormordressing, toppet med tranebær og saltbagte mandler
Albondigas
Krydret oksekødsboller i spicey tomatsauce, samt frisk parmesan
Langtidstegt Kalveculotte
Majskyllingebryster
stegt med teriyaki og sweet chili
Haricotte verte bønner pakket i sprød bacon
Flødegratineret kartofler
Bearnaisecreme
Friskbagt foccacia med rosmarin og olivenolie, hertil krydret smør
–0–
Koldskåls fromage
(Portionsanrettet i glas)
Friske bær, nødde krokant og lemoncurd
Pris pr. couvert kr. 335,00
MENU 5
TAPAS & ANTIPASTO
Denne menu kan tilpasses til stående servering med kun en gaffel til rådighed
Crap-Shrimp cakes
Sprøde ærteskud, ingefær/soyadip og friske urter
–0–
Arancini
Fritteret svamperisotto og pecorino. Hertil aioli
–0–
Smørbagt blomkål
Toppet med frisk parmesan, romesco og sprød Serrano crumble
–0–
Små asiatiske kødboller på spyd
Stegt med teriyaki ig ingefær. Hertil mangochutney creme
–0–
Burrata
På sprøde ærter, cherrytomater, frisk basilikum, mild chili, balsamico og olivenolie
–0–
Rødbede tartare
Rørt med æble, rødløg, sprøde capers og springløg. på blød avokado, friske urter og peberrodscreme
–0–
Kalvecarpaccio
Rosa kalv med tunsauce og capers
Toppet med sprød frissé, karser, parmesanflager, rosenpeber og olivenolie
–0–
Vesterhavsost
Syltede nødder og figen compot
–o–
Bailey mousse
Saltet karamel, ristede nødder og hvid chokolade
–0–
Hjemmebagt Foccacia med rosmarin & olivenolie
Hertil Pisket smør
Alle retter anrettes på porcelænsfade og med tilhørende garniture. Kan anrettes på mindre fade, og serveres direkte på bordene i 3 omgange som sharefood.
En super hyggelig, visuel og mere rolig servering end buffet.
Pris pr. couvert kr. 365,00
Disse menuer er kun forslag og inspiration.
Vi ved af erfaring, og især til konfirmationsmenuer, at der er en hovedperson der skal have plads til sin yndlingsret, det klarer vi naturligvis gerne, og vi kan sende menuen frem og tilbage indtil den er præcis som i ønsker det.
Vi har ingen begrænsninger i madstil og koncept, samt størrelse på selskabet, dog laves disse menuer kun til min. 10 pers. og derover.
Er i færre end 10, så hør os om hvad vi har på menuen den dag, og så kan det være vi kan finde en løsning på noget af det vi skal lave i forvejen.
Ud over dette er vi dygtige til receptioner, brunch, sandwich, smørrebrød, sportscamps mv.
Levering foregår til døren, og vi bærer menuen ind og informerer jer eller evt. serveringspersonale.
I skal blot selv sørge for serverings bestik, en god kniv og et spækbræt. Så kommer vi med resten.
Vil tilbyder levering, samt afhentning af fade og kasser efterfølgende for en samlet pris på kr. 245,00 inden for 15 km. Herudover aftales prisen
Betaling via fremsendt faktura efterfølgende. Afbestilling op til 21 dage inden datoen, uden omkostninger. Herefter betales 25 % af samlede pris.
Jeg håber at dette har vagt interesse og at vi må stå for menuen til jeres kommende fest.
Med venlig hilsen
Bo Lindhardt
Ejby og Lindhardt Gastronomi
25141857