Skip to main content

Selskabsmenuer 2025 fra Ejby-Lindhardt Gastronomi

MENU 1

3-4  RETTERS MENU

Ved valg af denne menu, anbefaler vi at få en kok med ud indtil desserten står klar til servering. Har man selv nogen der vil gå til hånde kan man også få det til at fungere,via lidt praktisk planlægning ☺. Ændringer i menuen gør vi gerne efter jeres ønsker.

Sandart bagt med urter og pakket i sprød Serrano

Anrettet på friske asparges-sprød frissé-ærtepuré

Friske spæde karser

Friskbagt Foccacia

med rosmarin og olivenolie hertil krydret smør

–0–

Rødbede tartare

Rørt med æble – rødløg – sprøde capers -Springløg. 

 På blød avokado – friske urter – peberrodscreme

–0–

Langtidstegt & supermør oksemørbrad 

Spidskåls salat

Rød og hvid spidskål, æbler, ristet sesam, friske urter og youghurt dressing med honning

Små stegte gulerødder

Palmekål -ristet sesam-olivenolie-balsamico-friske urter

Haricotte vertes

Sprøde bønner pakket i sprød Serrano

Kartoffel fondant 

Creme fraiche-parmesan-frisk bladpersille

Estragonsauce

–0–

Rabarber – æble crumble cake

Syrlig vaniljecreme-friske brombær-pistacienød

Pris pr. couvert 4 retter kr. 445,00

Pris pr. couvert 3 retter kr. 395,00

Pris pr. time pr. kok kr. 450,00 kr. (max 30 gæster pr. kok)

MENU 2

TAPAS FORRET-BUFFET-TALLERKEN ANRETTET DESSERT

Tapas forret

Crap-Shrimp cake , på sprøde urter og ærteskud, ingefær/soyadip

Spinatrulle, fyldt med varmrøget lak, ramsløg og cremecheese, på rugbrødscrumble

Arancini, fritteret svamperisotto med vesterhavsost hertil aioli

Friskbagt Foccacia med rosmarin og olivenolie, hertil krydret smør

Hver ret pyntes med tilhørende friske urter, anrettes på langefade til at stille direkte på spisebordet. Egnet til tallerken anretning, aftales nærmere

BUFFET

–0–

Frisk Mozzarella

Plukket og vendt med frisk melon, cherrytomater, springløg, blåbær og friske urter, balsamico glace og friske urter

Spidskål salat

Rød og hvid spidskål, æbler, ristet sesam, friske urter og youghurt dressing med honning

Saftige Majskyllingebryster

Stegt med frisk estragon og citron

Langtidstegt velhængt kalvefilet

Små smørstegte kartofler

med havsalt og persille

Estragon creme & Aioli

Hjemmebagt rosmarin foccacia og krydret smør

–0–

Rabarber Pannacotta

Med friske bær, hassel krokant og råsyltede rababer

Pris pr. couvert kr. 365,00

MENU 3

BUFFET

Spinatrulle

Fyldt med hjemmevarmrøget lakse rilette, cremecheese og friske urter

Anrettet på sprød salat og toppet med spirer og fritterede capers 

Tomat – melon salat

Cherrytomater, frisk melon, springløg, bøffelmozzarella og friske urter efter udvalg

Pastasalat

Vendt med mild chilicreme, edamame, avokado, springløg, grønne bønner og frisk persille

Langtidstegt kalveculotte

Majskyllingebryst marineret i sweet chili & teriyaki

Pommes Rösti timbale

med ramsløg og parmesan

Aioli & bearnaisecreme 

Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør 

–0–

Jordbærtærte i glas 

Mazarin, creme, friske jordbær, compot

Pris pr. couvert kr. 295,00

Kan serveres som samlet buffet+dessert eller med forret anrettet som sharefood passende til jeres borde. 

Skal blot stille frem og vi anbefaler at man selv skærer det røde kød og brødet ud for det bedste resultat, alt andet er klar til servering

MENU 4

KLASSIKEREN

Hvide og grønne dampede aspareges og rejer

Sauce mousseline, sprøde ærteskud og dildolie

Brød & smør

–0–

Cæsar salat

Romaine, croutons, parmesan, pinjekerner & dressing

Broccoli salat

Broccoli vendt med mormordressing, toppet med tranebær og saltbagte mandler 

Albondigas

Krydret oksekødsboller i spicey tomatsauce, samt frisk parmesan

Langtidstegt Kalveculotte

Majskyllingebryster

stegt med teriyaki og sweet chili

Haricotte verte bønner pakket i sprød bacon

Flødegratineret kartofler

Bearnaisecreme

Friskbagt foccacia med rosmarin og olivenolie, hertil krydret smør

–0–

Koldskåls fromage

(Portionsanrettet i glas)

Friske bær, nødde krokant og lemoncurd

Pris pr. couvert kr. 335,00

MENU 5

TAPAS & ANTIPASTO

Denne menu kan tilpasses til stående servering med kun en gaffel til rådighed

Crap-Shrimp cakes

Sprøde ærteskud, ingefær/soyadip og friske urter

–0–

Arancini

Fritteret svamperisotto og pecorino. Hertil aioli

–0–

Smørbagt blomkål

Toppet med frisk parmesan, romesco og sprød Serrano crumble

–0–

Små asiatiske kødboller på spyd

Stegt med teriyaki ig ingefær. Hertil mangochutney creme

–0–

Burrata

På sprøde ærter, cherrytomater, frisk basilikum, mild chili, balsamico og olivenolie

–0–

Rødbede tartare

Rørt med æble, rødløg, sprøde capers og springløg. på blød avokado, friske urter og peberrodscreme

–0–

Kalvecarpaccio

Rosa kalv med tunsauce og capers

Toppet med sprød frissé, karser, parmesanflager, rosenpeber og olivenolie

–0–

Vesterhavsost

Syltede nødder og figen compot

–o–

Bailey mousse

Saltet karamel, ristede nødder og hvid chokolade

–0–

Hjemmebagt Foccacia med rosmarin & olivenolie

Hertil Pisket smør 

Alle retter anrettes på porcelænsfade og med tilhørende garniture. Kan anrettes på mindre fade, og serveres direkte på bordene i 3 omgange som sharefood. 

En super hyggelig, visuel og mere rolig servering end buffet. 

Pris pr. couvert kr. 365,00

Disse menuer er kun forslag og inspiration.

Vi ved af erfaring, og især til konfirmationsmenuer, at der er en hovedperson der skal have plads til sin yndlingsret, det klarer vi naturligvis gerne, og vi kan sende menuen frem og tilbage indtil den er præcis som i ønsker det.

Vi har ingen begrænsninger i madstil og koncept, samt størrelse på selskabet, dog laves disse menuer kun til min. 10 pers. og derover.

Er i færre end 10, så hør os om hvad vi har på menuen den dag, og så kan det være vi kan finde en løsning på noget af det vi skal lave i forvejen.

Ud over dette er vi dygtige til receptioner, brunch, sandwich, smørrebrød, sportscamps mv. 

Levering foregår til døren, og vi bærer menuen ind og informerer jer eller evt. serveringspersonale.

I skal blot selv sørge for serverings bestik, en god kniv og et spækbræt. Så kommer vi med resten.

Vil tilbyder levering, samt afhentning af fade og kasser efterfølgende for en samlet pris på kr. 245,00 inden for 15 km. Herudover aftales prisen 

Betaling via fremsendt faktura efterfølgende. Afbestilling op til 21 dage inden datoen, uden omkostninger. Herefter betales 25 % af samlede pris.

Jeg håber at dette har vagt interesse og at vi må stå for menuen til jeres kommende fest.

Med venlig hilsen

Bo Lindhardt

Ejby og Lindhardt Gastronomi

25141857