Konfirmation 2023 fra Ejby-Lindhardt Gastronomi
MENU 1
3-4 RETTERS MENU
Ved valg af denne menu, anbefaler vi at få en kok med ud indtil desserten står klar til servering. Har man selv nogen der vil gå til hånde kan man også få det til at fungere,via lidt praktisk planlægning ☺. Ændringer i menuen gør vi gerne efter jeres ønsker.
Creme Ninon
Ærtesuppe-flødeskum-bobler
Smørstegt Foccacia & pisket smør
–0–
Chevice
Frisk sej & hellefisk
Gremolata af tidens grønt & urter
Stegte syltede blommecherry med frisk Estragon
–0–
Langtidstegt & supermør oksemørbrad
Spæde salater
Rabarber-ristede mandler-feta-blåbær-edamamebønner, marineret med Dijin/honningvinaigrette
Små gulerødder stegt med timian & smør
Balsamicobagte persillerødder & springløg
Pommes Anna
Estragonsauce
–0–
Chokoladefondant med blødende hjerte
Hertil hjemmelavet vaniljeparfait-ristede nødder-skovbærcoulis
Pris pr. couvert 4 retter kr. 395,00
Pris pr. time pr. kok kr. 450,00 kr. (max 40 gæster pr. kok)
MENU 2
TAPAS FORRET-BUFFET-TALLERKEN ANRETTET DESSERT
Tapas forret
Rødbederimmet hellefisk, hertil peberrodscreme, frittede capers & friske urter
Hvide Asparges med Skagenskinke & kørvelpesto
Rilette af egen varmrøget laks, friske urter & hjertesalat
Friskbagt Foccacia og krydret smør
Hver ret pyntes med tilhørende friske urter, anrettes på langefade til at stille direkte på spisebordet. Egnet til tallerken anretning, aftales nærmere
BUFFET
–0–
Burrata
Anrette på tomatsalat af stegte cherrytomater, springløg & friske urter, balsamico glace & olivenolie
Blomkåls Couscous
Frisk mynte, abrikoser, pinjekerner, springløg & ingefær dressing
Egeblad salat
Sukkerærter, avokado, feta & grønne asparges
Saftige Majskyllingebryster med teriyaki
Langtidstegt velhængt ribeye
Grøn kartoffelsalat
Springløg, asparges, haricottvertes, sukkerærter & kørvelpesto
Estragon creme & Aioli
Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør
–0–
Pannacotta
Med friske jordbær, ristede nødder & lemoncurd
Pris pr. couvert kr. 365,00
MENU 3
FORÅRS/SOMMER BUFFET
Salat af hjemmerøget laks
Vendt med friske urter-cremefraiche-dijon. Anrettet på sprød salat & toppet med spirer & frittede capers
Broccoli salat
Vendt med mormordressing, tranebær & saltede mandler
Spæde salater
Rabarber, ristede mandler, feta, blåbær & edamamebønner. Marineret med Dijon/honningdressing
Albondigas
Krydrede spanske oksekødboller i spicy tomatsauce & frisk parmesan
Langtidstegt kalveculotte
Majskyllingebryst marineret i sweet chili & teriyaki
Små kartofler
stegt med chorizo & rødløg, timian & hvidløg
Aioli & bearnaisecreme
Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør
–0–
Skovbær trifli
Makroner, vaniljecreme, skovbærcoulis, friske bær & chokolade
MENU 4
Klassisk old school med twist
Lakseroulade
Røget laks, rullet med cremecheese & friske urter
Smørstegt sprødt rugbrød, avokadocreme & grønne asparges
Brød & smør
–0–
Cæsar salat
Romaine, croutons, parmesan, pinjekerner & dressing
Spæde grønne salater
med melon, blåbær, feta & frisk mynte
Glaseret skinke eller BBQ slow cooked nakkefilet
Langtidstegt Ribeye
Majskyllingebryster
stegt med rosmarin & hvidløg
Haricotte verte bønner pakket i sprød bacon
Flødegratineret kartofler
–0–
Brownie med friske bær
Hjemmelavet vanilje parfait
Pris pr. couvert kr. 325,00
MENU 5
TAPAS & ANTIPASTO
Denne menu er særdeles velegnet til evt. stående servering, cocktailparty, eller den uformelle havefest
Chevice af frisk hellefisk
Gremolata af tidens grønt & urter, stegte-syltede blommecherry med frisk estragon
–0–
Carpaccio af oksemørbrad med stegeskorpe
Med balsamicobagte rødbeder, peberrodscreme, parmesanflager & brøndkarse
–0–
Grillet hjertesalat
Toppet med frisk parmesan, dijonnaise & sprød Serrano crumble
–0–
Rillette af varmrøget laks
Anrettet i hjerteslat, toppet med fritterede capers & friske urter
–0–
Bagte figner
Pakket i Serrano skinke & fyldt med gedeost. Hertil mangochutney creme
–0–
Sticks med mozzarella, melon & Serrano
Hertil balsamico glace, toppet med frisk basilikum
–0–
Vesterhavsost & syltede nødder
–0–
Crema Catalana
Friske bær, ristede nødder & syltede strimler af citron
–0–
Hjemmebagt Foccacia med rosmarin & olivenolie
Hertil Pisket smør
Alle retter anrettes på porcelænfade og med tilhørende garniture. Kan anrettes på mindre fade, og serveres direkte på bordene i 3 omgange som sharefood.
En super hyggelig, visule og mere rolig servering end buffet.
Pris pr. couvert kr. 355,00
Disse menuer er kun forslag og inspiration.
Vi ved af erfaring, og især til konfirmationsmenuer, at der er en hovedperson der skal have plads til sin yndlingsret, det klarer vi naturligvis gerne, og vi kan sende menuen frem og tilbage indtil den er præcis som i ønsker det.
Vi har ingen begrænsninger i madstil og sammensætninger, samt størrelse på selskabet, dog laves disse menuer kun til min. 10 pers. og derover. Er i færre end 10, så hør os om hvad vi har på menuen den dag, og så kan det være vi kan finde en løsning på noget af det vi skal lave i forvejen.
Ud over dette er vi dygtige til receptioner, brunch, sandwich, smørrebrød, streetfood, grillmenuer, you name it. 😊
Levering foregår til døren, og vi bærer menuen ind og informerer jer eller evt. serveringspersonale.
I skal blot selv sørge for serverings bestik, en god kniv og et spækbræt. Så kommer vi med resten.
Fade og kasser leveres retur til vores adresse efterfølgende, afhentning kan aftales og faktureres med en kørsel.Levering koster kr. 95,00 inden for 10 km, herefter aftales nærmere.
Betaling via fremsendt faktura efterfølgende. Afbestilling op til 21 dage inden datoen, uden omkostninger. Herefter betales 25 % af samlede pris.
Jeg håber at dette har vagt interesse og at vi må stå for menuen til jeres kommende fest.
Med venlig hilsen
Bo Lindhardt
Ejby og Lindhardt Gastronomi
25141857