Skip to main content

Konfirmation 2023 fra Ejby-Lindhardt Gastronomi

MENU 1

3-4  RETTERS MENU

Ved valg af denne menu, anbefaler vi at få en kok med ud indtil desserten står klar til servering. Har man selv nogen der vil gå til hånde kan man også få det til at fungere,via lidt praktisk planlægning ☺. Ændringer i menuen gør vi gerne efter jeres ønsker.

Creme Ninon

Ærtesuppe-flødeskum-bobler

Smørstegt Foccacia & pisket smør 

–0–

Chevice

Frisk sej & hellefisk

Gremolata af tidens grønt & urter

Stegte syltede blommecherry med frisk Estragon 

–0–

Langtidstegt & supermør oksemørbrad 

Spæde salater

Rabarber-ristede mandler-feta-blåbær-edamamebønner, marineret med Dijin/honningvinaigrette

Små gulerødder stegt med timian & smør

Balsamicobagte persillerødder & springløg

Pommes Anna

Estragonsauce

–0–

Chokoladefondant med blødende hjerte

Hertil hjemmelavet vaniljeparfait-ristede nødder-skovbærcoulis

Pris pr. couvert 4 retter kr. 395,00

Pris pr. time pr. kok kr. 450,00 kr. (max 40 gæster pr. kok)

MENU 2

TAPAS FORRET-BUFFET-TALLERKEN ANRETTET DESSERT

Tapas forret

Rødbederimmet hellefisk, hertil peberrodscreme, frittede capers & friske urter

Hvide Asparges med Skagenskinke & kørvelpesto

Rilette af egen varmrøget laks, friske urter & hjertesalat

Friskbagt Foccacia og krydret smør

Hver ret pyntes med tilhørende friske urter, anrettes på langefade til at stille direkte på spisebordet. Egnet til tallerken anretning, aftales nærmere

BUFFET

–0–

Burrata

Anrette på tomatsalat af stegte cherrytomater, springløg & friske urter, balsamico glace & olivenolie

Blomkåls Couscous

Frisk mynte, abrikoser, pinjekerner, springløg & ingefær dressing 

Egeblad salat

Sukkerærter, avokado, feta & grønne asparges

Saftige Majskyllingebryster med teriyaki

Langtidstegt velhængt ribeye

Grøn kartoffelsalat

Springløg, asparges, haricottvertes, sukkerærter & kørvelpesto 

Estragon creme & Aioli

Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør

–0–

Pannacotta

Med friske jordbær, ristede nødder & lemoncurd

Pris pr. couvert kr. 365,00

MENU 3

FORÅRS/SOMMER BUFFET

Salat af hjemmerøget laks

Vendt med friske urter-cremefraiche-dijon. Anrettet på sprød salat & toppet med spirer & frittede capers

Broccoli salat

Vendt med mormordressing, tranebær & saltede mandler

Spæde salater

Rabarber, ristede mandler, feta, blåbær & edamamebønner. Marineret med Dijon/honningdressing

Albondigas

Krydrede spanske oksekødboller i spicy tomatsauce & frisk parmesan

Langtidstegt kalveculotte

Majskyllingebryst marineret i sweet chili & teriyaki

Små kartofler

stegt med chorizo & rødløg, timian & hvidløg

Aioli & bearnaisecreme 

Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør 

–0–

Skovbær trifli

Makroner, vaniljecreme, skovbærcoulis, friske bær & chokolade

MENU 4

Klassisk old school med twist

Lakseroulade

Røget laks, rullet med cremecheese & friske urter

Smørstegt sprødt rugbrød, avokadocreme & grønne asparges

Brød & smør

–0–

Cæsar salat

Romaine, croutons, parmesan, pinjekerner & dressing

Spæde grønne salater 

med melon, blåbær, feta & frisk mynte

Glaseret skinke eller BBQ slow cooked nakkefilet

Langtidstegt Ribeye

Majskyllingebryster

stegt med rosmarin & hvidløg

Haricotte verte bønner pakket i sprød bacon

Flødegratineret kartofler

–0–

Brownie med friske bær

Hjemmelavet vanilje parfait

Pris pr. couvert kr. 325,00

MENU 5

TAPAS & ANTIPASTO

Denne menu er særdeles velegnet til evt. stående servering, cocktailparty, eller den uformelle havefest

Chevice af frisk hellefisk

Gremolata af tidens grønt & urter, stegte-syltede blommecherry med frisk estragon

–0–

Carpaccio af oksemørbrad med stegeskorpe

Med balsamicobagte rødbeder, peberrodscreme, parmesanflager & brøndkarse

–0–

Grillet hjertesalat

Toppet med frisk parmesan, dijonnaise & sprød Serrano crumble

–0–

Rillette af varmrøget laks

Anrettet i hjerteslat, toppet med fritterede capers & friske urter

–0–

Bagte figner

Pakket i Serrano skinke & fyldt med gedeost. Hertil mangochutney creme

–0–

Sticks med mozzarella, melon & Serrano

Hertil balsamico glace, toppet med frisk basilikum

–0–

Vesterhavsost & syltede nødder 

–0–

Crema Catalana

Friske bær, ristede nødder & syltede strimler af citron

–0–

Hjemmebagt Foccacia med rosmarin & olivenolie

Hertil Pisket smør 

Alle retter anrettes på porcelænfade og med tilhørende garniture. Kan anrettes på mindre fade, og serveres direkte på bordene i 3 omgange som sharefood. 

En super hyggelig, visule og mere rolig servering end buffet. 

Pris pr. couvert kr. 355,00

Disse menuer er kun forslag og inspiration.

Vi ved af erfaring, og især til konfirmationsmenuer, at der er en hovedperson der skal have plads til sin yndlingsret, det klarer vi naturligvis gerne, og vi kan sende menuen frem og tilbage indtil den er præcis som i ønsker det.

Vi har ingen begrænsninger i madstil og sammensætninger, samt størrelse på selskabet, dog laves disse menuer kun til min. 10 pers. og derover. Er i færre end 10, så hør os om hvad vi har på menuen den dag, og så kan det være vi kan finde en løsning på noget af det vi skal lave i forvejen.

Ud over dette er vi dygtige til receptioner, brunch, sandwich, smørrebrød, streetfood, grillmenuer, you name it. 😊

Levering foregår til døren, og vi bærer menuen ind og informerer jer eller evt. serveringspersonale.

I skal blot selv sørge for serverings bestik, en god kniv og et spækbræt. Så kommer vi med resten.

Fade og kasser leveres retur til vores adresse efterfølgende, afhentning kan aftales og faktureres med en kørsel.Levering koster kr. 95,00 inden for 10 km, herefter aftales nærmere.

Betaling via fremsendt faktura efterfølgende. Afbestilling op til 21 dage inden datoen, uden omkostninger. Herefter betales 25 % af samlede pris.

Jeg håber at dette har vagt interesse og at vi må stå for menuen til jeres kommende fest.

Med venlig hilsen

Bo Lindhardt

Ejby og Lindhardt Gastronomi

25141857