MENU 3
FORÅRSBUFFET
Rejer & krebsehaler
vendt med chiliolie & friske urter
Salat af bagte cherrytomater & parmaskinke
Frisk mozzarella, basilikum, springløg & balsamico
Spæde salater
Rabarber, ristede mandler, feta, blåbær, edamamebønner. Marineret Dijon/honning vinaigrette
Vitello Tonnato
Langtid stegt kalveculotte
Majskyllingebryst bagt med ramsløg pesto
Nye danske kartofler
vendt med rødløg, semi-dried tomater, friske urter & Dijon/honning vinaigrette
Aioli & bearnaisecreme
Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør
—o—
Brombær trifli
Makroner-vaniljecreme, bærcoulis, friske bær & chokolade
Pris pr. couvert Kr. 285,00
MENU 4
TAPAS & ANTIPASTO
Denne menu er særdeles velegnet til evt. stående servering, cocktailparty, eller den uformelle havefest
Fersk laks pakket i serrano
Hertil ærtepuré med wasabi
—o—
Carpaccio af oksemørbrad med stegeskorpe
Med balsamicobagte rødbeder, peberrodscreme, parmesanflager og brøndkarse
—o—
Vitello Tonnato og friterede capers
—o—
Tartare af grillet frisk tun, avokado & rødløg
anrettet i hjertesalat
—o—
Grønne asparges grillede med kogte hakkede æg & persille-rygeostcreme
—o—
Avokado fritter med sprød panchetta & chili mayo
—o—
Vesterhavs ost og syltede nødder
—o—
Oreo cheesecake & friske bær
Alle retter anrettes på porcelænsfade og med tilhørende garniture.
Pris pr. couvert Kr. 295,00
MENU 5
Klassisk old school med twist
Skaldyrs cocktail (anrettet i glas pr. person)
Med krebsehaler, jomfruhummer & rejer.
Avokado, grønne asparges & friseé salat
Thousand Island dressing
Brød & smør
—o—
Cæsar salat
Romaine, corutons, parmesan, pinjekerner & dressing
Rucola salat
Med mozzarella, cherrytomater, serranoskinke, pesto & friske urter
Rødvinsmarineret vildsvinekam
Langtidsstegt oksefilet
Majskyllingebryster
Stegt med rosmarin & hvidløg
Hari cots vert bønner pakket i sprød bacon
Flødegratineret kartofler
—o—
Brownie med friske bær
Hjemmelavet vaniljeparfait
Pris pr. couvert Kr. 295,00