Konfirmation 2020 fra Ejby-Lindhardt Gastronomi

3-Retters menu

Ved valg af denne menu, anbefaler vi at få en kok med ud indtil desserten står klar til servering. Har man selv nogen der vil gå til hånde kan man også få det til at fungere,via lidt praktisk planlægning ☺. Ændringer i menuen gør vi gerne efter jeres ønsker. Bagt Sandart Friskaspargescrudité –gazpacho -sprødserrano -peberrodsemultion Frisk shiso karse og fintsnittet rød chili Brød og smør —o—
Supervelhængt oksefiletfra Finland Opdrættet bæredygtigt
Frisk forårsgrønt Små nye karotter-sukkerærter –asparges Marineret med Dijon/honning vinaigrette
Svampe Sauterede med springløg og friske urter Pommes Røstitimbale Sauce Bordelaise —o—
Vanilje pannacotta Bagt hvid chokoladebrud -friske bær –verbena Pris pr. couvert kr. 295,00

Pris pr. time pr. kok kr. 450,00 max. 40 gæster pr. kok

Tapas-anti pasto

Lynstegt tun -ærtepuré med wasabi Rillette af sandart –sprød aspargescrudité med chili Egen varmrøgede laks –peberrods emulsion Blomkåls buketter ristet i brunet smør og friske koriander Friskbagt foccacia og krydret smør Hver ret pyntes med tilhørende friske urter, anrettes på lange fade til at stille direkte på bordene som share food. —o—
Buffet Frisk forårsgrønt Små nye karotter-sukkerærter –asparges Marineret med Dijon/honning vinaigrette Spæde salater Valnødder –blåbær –parmesan –balsamico Caprese Dadel cherrytomater og mozzarellakugler vendt med urter og olivenolie

Saftige Majs kyllingebryster teriyaki marinerede Langtidsstegt oksefilet med rosmarin og hvidløg Små ovnbagte kartofler med havsalt og friske urter Siciliansk kartoffel salat Bønner –semidried –rødløg –oliven –parmesan -friske urter Aioli –bearnaise creme–ramsløgpesto

—o—

Rabarbertrifli i portionsglas Macron –Rabarberkompot–vaniljecreme –mørk chokolade –friske bær Pris pr. couvert Kr. 295,00 Denne menu kan bestilles uden kok, i skal blot være indstillet på selv at skære kødet ud før servering, alt andet leveres klar og til at går til. Vi leverer til aftalt tid, og instruerer gerne evt. serveringspersonale. Hvis i ønsker en kokmed ud, kan forretten evt. tallerken anrettes. Han sætter buffet ́en op, fylder op inden han kører ca. tidsforbrug 2 timer.Desserten står i glas og er færdiganrettet.

Alle nævnte menuer er ment som inspiration til dig, så kan du se andre kombinationer og muligheder, eller ønsker du noget helt andet, siger du bare til så er jeg sikker på at vi kan finde en løsning på det hele.

Har konfirmanden et helt bestemt ønske for at det bliver lige som han/hun ønsker det, kan vi sagtens lave rejecocktail, frikadeller og flødekartofler også ☺

Menuer herunder er egnede til jer der blot ønsker at modtage noget god mad, og så selv smøre ærmerne op og gøre det sidste selv.

Middelhavs buffet

Varmrøget laks Hertil rygeost creme

Broccolisalat vendt med mormordressing Spidskål salat vendt med mojito vinaigrette Grøn salat

Små nye karotter-sukkerærter –asparges

Vitello Tonnato Langtidsstegt kalveculotte Majs kyllingebryst bagt med pesto Små saltbagte kartofler vendt med persille og urteolie Brød og smør

—o—

Brownie og vanilje creme Pyntet med friske bær og verbena Pris pr. couvert kr. 195,00

Prisen er inkl. levering og instrukser. Samt lån af vore fade, der blot skal leveres retur efter brug. Har du andre ønsker til menuen finder vi også en løsning på det.

Alle retter leveres klar til servering, i skal blot selv skære kødet.

Tapas

Denne menu er særdeles velegnet til evt. stående servering, cocktailparty, eller den uformelle havefest Fersk laks pakket i serrano Hertil tomatchutney —o—
Kold oksefilet Med balsamicobagte rødbeder, peberrodscreme, parmesanflager og brøndkarse —o—
Vitello Tonnato og friteredecapers —o—
Røget rillettepå sprødt rugbrød —o—
Grillede grønne asparges med vinaigrette —o—
Små stykker af bacon porre/tærte Hertil rygeostcreme —o—
Vesterhavs ost og syltede nødder —o—
Brownie og friske bær Vanilje creme Alle retter anrettes på porcelænsfade og med tilhørende garniture. Pris pr. couvert Kr. 245,00