Konfirmation 2022 fra Ejby-Lindhardt Gastronomi

MENU 1

3-RETTERS MENU

Ved valg af denne menu, anbefaler vi at få en kok med ud indtil desserten står klar til servering. Har man selv nogen der vil gå til hånde kan man også få det til at fungere,via lidt praktisk planlægning ☺. Ændringer i menuen gør vi gerne efter jeres ønsker.

Tartare af lynstegt frisk tun 

Rørt med avokado, rød chili(mild) & friske urter

Crudité af friske hvide og grønne asparges, ærteskud, syltede rødløg, ærtepuré & syrlig creme

Brød og smør

—o—

Langtid stegt & supermør kalveculotte

(Ønskes højreb eller oksemørbrad klarer vi gerne det mod en merpris på 35,00 kr. pr, couv.)

Spæde salater

Rababer, ristede mandler, feta, blåbær & edamamebønner. Marineret i Dijon/honning vinaigrette

Små gulerødder stegt med timian & smør 

Balsamicobagte rødløg 

Pommes Anna 

Madagascar pebersauce 

—o—

Oreo Cheesecake i glas

Serveret med friske bær 

Pris pr. couvert kr. 345,00

Pris pr. time pr. kok kr. 450,00 max. 40 gæster pr. kok

MENU 2

TAPAS FORRET-BUFFET-TALLERKEN ANRETTET DESSERT

Tapas forret

Lynstegt tun i sesam, stegte grønne asparges & aioli

Rulle af “Læsø hummer” i sprød serrano 

Rilette af egen varmrøgede islandske laks, friske urter & hjerte salat

Friskbagt foccacia & krydret smør 

Hver ret pyntes med tilhørende friske urter, anrettes på lange fade til at stille direkte på spisebordet. Egenet til tallerken anretning – skal aftales nærmere

Buffet

Grillede grøntsager

Vendt med hytteost & friske urter 

Spidskål salat 

Soyabagte nødder, granatæble, grønne asparges & syrnet fløde 

Egeblad salat 

Sukkerærter, avokado, feta, edamame bønner 

Saftige majskyllingebryster med rosmarin & hvidløg 

Langtid stegt velhængt oksefilet

Nye kartofler vendt med smør, havsalt & frisk persille

Svampesauce & ramsløg creme

Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør

Dessert

Eton Mess

Med friske jordbær, vaniljecreme & marengs

Pris pr. couvert kr. 325,00

MENU 3

FORÅRSBUFFET

Rejer & krebsehaler

vendt med chiliolie & friske urter

Salat af bagte cherrytomater & parmaskinke

Frisk mozzarella, basilikum, springløg & balsamico 

Spæde salater 

Rabarber, ristede mandler, feta, blåbær, edamamebønner. Marineret Dijon/honning vinaigrette

Vitello Tonnato

Langtid stegt kalveculotte

Majskyllingebryst bagt med ramsløg pesto 

Nye danske kartofler

vendt med rødløg, semi-dried tomater, friske urter & Dijon/honning vinaigrette 

Aioli & bearnaisecreme

Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør 

—o—

Brombær trifli 

Makroner-vaniljecreme, bærcoulis, friske bær & chokolade 

Pris pr. couvert Kr. 285,00

MENU 4

TAPAS & ANTIPASTO

Denne menu er særdeles velegnet til evt. stående servering, cocktailparty, eller den uformelle havefest

Fersk laks pakket i serrano

Hertil ærtepuré med wasabi

—o—

Carpaccio af oksemørbrad med stegeskorpe

Med balsamicobagte rødbeder, peberrodscreme, parmesanflager og brøndkarse

—o—

Vitello Tonnato og friterede capers

—o—

Tartare af grillet frisk tun, avokado & rødløg

anrettet i hjertesalat

—o—

Grønne asparges grillede med kogte hakkede æg & persille-rygeostcreme

—o—

Avokado fritter med sprød panchetta & chili mayo

 —o—

Vesterhavs ost og syltede nødder

—o—

Oreo cheesecake & friske bær

Alle retter anrettes på porcelænsfade og med tilhørende garniture.

Pris pr. couvert Kr. 295,00

MENU 5

Klassisk old school med twist

Skaldyrs cocktail (anrettet i glas pr. person)

Med krebsehaler, jomfruhummer & rejer. 

Avokado, grønne asparges & friseé salat

Thousand Island dressing

Brød & smør 

—o—

Cæsar salat

Romaine, corutons, parmesan, pinjekerner & dressing

Rucola salat

Med mozzarella, cherrytomater, serranoskinke, pesto & friske urter 

Rødvinsmarineret vildsvinekam 

Langtidsstegt oksefilet 

Majskyllingebryster 

Stegt med rosmarin & hvidløg 

Hari cots vert bønner pakket i sprød bacon 

Flødegratineret kartofler 

—o—

Brownie med friske bær 

Hjemmelavet vaniljeparfait 

Pris pr. couvert Kr. 295,00

Ejby & Lindhardt Gastronomi