Konfirmation 2021 fra Ejby-Lindhardt Gastronomi

MENU 1

3-RETTERS MENU

Ved valg af denne menu, anbefaler vi at få en kok med ud indtil desserten står klar til servering. Har man selv nogen der vil gå til hånde kan man også få det til at fungere,via lidt praktisk planlægning ☺. Ændringer i menuen gør vi gerne efter jeres ønsker.

Tartare af grillet kammusling

Rørt med syrlige æbler & fennikel. Anrettet på friske asparges, syrnet fløde & grøn olie toppet med friske skud

Brød og smør

—o—

Langtid stegt & supermør kalveculotte

(Ønskes højreb eller oksemørbrad klarer vi gerne det mod en merpris på 35,00 kr. pr, couv.)

Frisk forårsgrøntSmå nye karotter & sukkerærter Marineret med Dijon/honning vinaigrette

Safran porcherede pastinakker Pommes AnnaPortvins sauce—o—

Tarte Tartin Æblesorbet, chokolade grene & friske bær

Pris pr. couvert kr. 295,00

Pris pr. time pr. kok kr. 450,00 max. 40 gæster pr. kok

MENU 2

TAPAS FORRET-BUFFET-TALLERKEN ANRETTET DESSERT

Tapas forretSmørstegte hvide asparges, anrettet med ærtepuré med wasabi 

Tartare af grillet kammusling, sprøde æbler & fennikel 

Rilette af egen varmrøgede islandske laks, friske urter & hjerte salat

Avokado “fritter” med sprød panchetta serveret med chili mayo

Friskbagt foccacia & krydret smør 

Hver ret pyntes med tilhørende friske urter, anrettes på lange fade til at stille direkte på spisebordet. Egenet til tallerken anretning – skal aftales nærmere

Buffet

Grillede grøntsager

Vendt med hytteost & friske urter 

Spidskål salat 

Soyabagte nødder. granatæble, grønne asparges & syrnet fløde 

Egeblad salat 

Sukkerærter, avokado, feta, edamame bønner 

Saftige majskyllingebryster med rosmarin & hvidløg 

Langtid stegt velhængt oksefilet

Nye kartofler vendt med smør, havsalt & frisk persille

Estragon creme & aioli

Hjemmebagt foccacia & krydret smør

Dessert

Jordbærsuppe

Vanilje parfait & ristede nødder 

Pris pr. couvert kr. 315,00

MENU 3

FORÅRSBUFFET

Rejer & krebsehaler

vendt med chiliolie & friske urter

Salat af bagte cherrytomater

Frisk mozzarella, basilikum, springløg & balsamico 

Grøn salat

Små nye karotter, sukkerærter & asparges 

Vitello Tonnato

Langtid stegt kalveculotte

Majskyllingebryst bagt med rosmarin & hvidløg

Nye danske kartofler

vendt med rødløg, semi-dried tomater, friske urter & Dijon/honning vinaigrette 

Hjemmebagt rosmarin foccacia & krydret smør 

Broken cheesecake

med brownie & portvinsbagte blommer

Pris pr. couvert Kr. 265,00

MENU 4

TAPAS & ANTIPASTO

Denne menu er særdeles velegnet til evt. stående servering, cocktailparty, eller den uformelle havefestFersk laks pakket i serrano

Hertil tomatchutney—o—

Kold oksefilet

Med balsamicobagte rødbeder, peberrodscreme, parmesanflager og brøndkarse—o—

Vitello Tonnato og friterede capers—o—

Tartare af grillet kammusling, sprøde æbler & fennikel,

anrettet i rispapir, dryppet med wasabi creme—o—

Smørstegte hvide asparges vendt med persille-rygeost creme

—o—

Avokado fritter med sprød panchetta & chili mayo —o—

Vesterhavs ost og syltede nødder—o—

Brownie og friske bær Vanilje creme

Alle retter anrettes på porcelænsfade og med tilhørende garniture.

Pris pr. couvert Kr. 245,00

Ejby & Lindhardt Gastronomi