Catering til Nytår – Lækker nytårsmenu

Catering til Nytår 2021

Så er det tid til årets sidste fest. Skal du/I have en dejlig & nem aften, så lad os stå for maden.

Vi har igen i år valgt at lave nogle forskellige menuer, så der skulle være lidt for hver en smag. Alle menuer er lavet fra bunden, af de bedste råvarer. 

Vi har gjort det så nemt som overhovdet muligt, så du/I selv max skal bruge 20 min i køkkenet. 

Vi arbejder på at få denne menu klar til, at man kan bestille den på vores webshop, men indtil den er klar kan menuen bestilles via nedenstående kontakt formular. Deadline for sidste mulige bestiling er mandag d. 27/12-2021 kl.12.00

Super nem afhentning uden kø

Maden kan afhentes d. 31/12  i vores drive in, Kokkedal Industripark 2a, 2980 Kokkedal. 

Early birds tilbud.  

Bestil inden d. 11/12-2021 og få 10 % rabat på den samlede regning. 

Den klassiske, enkel & lækker

Forret: 

Røget torskefilet, anrettet på sprød grønkål, med granatæble, ristet serrano & spæd karse 

Hovedret:

Beuff af 300 gr velhængt ribeye steak. Serveres med smørstegt spidskål med dukha, grøn salat med blåbær, feta & kerner, pommes rösti timbale tilsmagt med rosmarin & Madagascar pebersauce 

Dessert: 

Trifli med nougat creme, bærcoulis, ristede nødder & friske bær 

Pris pr. person kr. 295,00

Den Ekstra vagante 

Forret:

Tartare af røget torskefilet, rørt med springløg & friske urter. Hertil serveres hummer emulsion tilsmagt med syrlige æbler 

Rimmet Hellefisk, anrettet med sprød frisee, syltede rødløg, spæd karse, samt sprød Serrano. Hertil grønkålspesto & crumble af saltede mandler

Hjemmebagt brød & smør 

Hovedret: 

Tournedoes af 250 gr. velhængt oksemørbrad. 

Hertil serveres

Smørstegt blomkål & edamamebønner, syltede rødløg med balsamico & timian. 

Kartoffel i lag tilsmagt med trøffel & gratineret med vesterhavsost 

Cremet svampesauce tilsmagt med cognac & rosmarin 

Dessert: 

Chokolade fondant med blødende hjerte, hertil hjemmelavet vanilje parfait, honningbagte blommer & nøddecrumble 

Pris pr. person kr. 395,00

Den Vegetariske/pescatariske

Tartare af røget torskefilet, rørt med springløg & friske urter. Hertil serveres hummer emulsion tilsmagt med syrlige æbler 

Rimmet Hellefisk, anrettet med sprød frisee, syltede rødløg & spæd karse.

Hertil grønkålspesto & crumble af saltede mandler

Hjemmebagt brød & smør 

Hovedret: 

Fersk Færøsk laks bagt i butterdej med spæde urter. Serveres med

Smørstegt blomkål & edamamebønner, syltede rødløg med balsamico & timian. 

Kartoffel i lag tilsmagt med trøffel & gratineret med vesterhavsost 

Sauce Beurre Blanc

Dessert: 

Chokolade fondant med blødende hjerte, hertil hjemmelavet vanilje parfait, honningbagte blommer & nøddecrumble 

Pris pr. couv. Kr. 395,00

Børnemenu 

Forret: 

Rejer og avokado serveret med dressing og brød

Hovedret: 

Tournedoes ca. 100 gr.

Serveres med 

Grønt stave, Kartoffelbåde & Bearnaise creme 

Dessert: 

Chokolade fondant, hertil hjemmelavet vanilje parfait 

Pris pr. barn under 12 år. kr. 165,00

Tilkøb: 

Snacks til velkomst & Dronningens tale

Avokadofritter med sprød bacon, hertil chilimayo

Salat af varmrøget laks i butterdejs crustade

Mozzarella-oliven stick 

Pris pr. person kr. 55,00 

Vesterhavsost med syltede nødder & rugkiks 

Pris pr. person kr. 35,00

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

    Ejby & Lindhardt Gastronomi