Catering til Nytår 2021
Så er det tid til årets sidste fest. Skal du/I have en dejlig & nem aften, så lad os stå for maden.
Vi har igen i år valgt at lave nogle forskellige menuer, så der skulle være lidt for hver en smag. Alle menuer er lavet fra bunden, af de bedste råvarer.
Vi har gjort det så nemt som overhovdet muligt, så du/I selv max skal bruge 20 min i køkkenet.
Vi arbejder på at få denne menu klar til, at man kan bestille den på vores webshop, men indtil den er klar kan menuen bestilles via nedenstående kontakt formular. Deadline for sidste mulige bestiling er mandag d. 27/12-2021 kl.12.00
Super nem afhentning uden kø
Maden kan afhentes d. 31/12 i vores drive in, Kokkedal Industripark 2a, 2980 Kokkedal.
Early birds tilbud.
Bestil inden d. 11/12-2021 og få 10 % rabat på den samlede regning.
Den klassiske, enkel & lækker
Forret:
Røget torskefilet, anrettet på sprød grønkål, med granatæble, ristet serrano & spæd karse
Hovedret:
Beuff af 300 gr velhængt ribeye steak. Serveres med smørstegt spidskål med dukha, grøn salat med blåbær, feta & kerner, pommes rösti timbale tilsmagt med rosmarin & Madagascar pebersauce
Dessert:
Trifli med nougat creme, bærcoulis, ristede nødder & friske bær
Pris pr. person kr. 295,00
Den Ekstra vagante
Forret:
Tartare af røget torskefilet, rørt med springløg & friske urter. Hertil serveres hummer emulsion tilsmagt med syrlige æbler
Rimmet Hellefisk, anrettet med sprød frisee, syltede rødløg, spæd karse, samt sprød Serrano. Hertil grønkålspesto & crumble af saltede mandler
Hjemmebagt brød & smør
Hovedret:
Tournedoes af 250 gr. velhængt oksemørbrad.
Hertil serveres
Smørstegt blomkål & edamamebønner, syltede rødløg med balsamico & timian.
Kartoffel i lag tilsmagt med trøffel & gratineret med vesterhavsost
Cremet svampesauce tilsmagt med cognac & rosmarin
Dessert:
Chokolade fondant med blødende hjerte, hertil hjemmelavet vanilje parfait, honningbagte blommer & nøddecrumble
Pris pr. person kr. 395,00
Den Vegetariske/pescatariske
Tartare af røget torskefilet, rørt med springløg & friske urter. Hertil serveres hummer emulsion tilsmagt med syrlige æbler
Rimmet Hellefisk, anrettet med sprød frisee, syltede rødløg & spæd karse.
Hertil grønkålspesto & crumble af saltede mandler
Hjemmebagt brød & smør
Hovedret:
Fersk Færøsk laks bagt i butterdej med spæde urter. Serveres med
Smørstegt blomkål & edamamebønner, syltede rødløg med balsamico & timian.
Kartoffel i lag tilsmagt med trøffel & gratineret med vesterhavsost
Sauce Beurre Blanc
Dessert:
Chokolade fondant med blødende hjerte, hertil hjemmelavet vanilje parfait, honningbagte blommer & nøddecrumble
Pris pr. couv. Kr. 395,00
Børnemenu
Forret:
Rejer og avokado serveret med dressing og brød
Hovedret:
Tournedoes ca. 100 gr.
Serveres med
Grønt stave, Kartoffelbåde & Bearnaise creme
Dessert:
Chokolade fondant, hertil hjemmelavet vanilje parfait
Pris pr. barn under 12 år. kr. 165,00
Tilkøb:
Snacks til velkomst & Dronningens tale
Avokadofritter med sprød bacon, hertil chilimayo
Salat af varmrøget laks i butterdejs crustade
Mozzarella-oliven stick
Pris pr. person kr. 55,00
Vesterhavsost med syltede nødder & rugkiks
Pris pr. person kr. 35,00