Catering til Jul
ÅRETS
JULEFROKOST & JULEAFTENS MENU
KAN NU BESTILLES
Så har vi fået lagt sidste hånd på årets jule menuer
Vores bud på årets julefrokost
Alle retter laves fra bunden af vore dygtige kokke, med respekt for vores traditioner i Danmark.
Alt afhentes i en gangs emballage, og så anretter man i sine egne fade
JULEAFTENS MENU
Bestilles på info@ejbylindhardt.dk, til afhentning i vores drive-in d. 23/12-2024 mellem kl. 13.00-16.00. Eventuel levering kan aftales
Sidste mulige bestilling er d. 18/12-2024 kl. 14.00
4-retters julemenu
Rilette af varmrøget laks anrettet på sprød grønkål med granatæble & fritterede capers
–0–
Flæskesteg af glad gris med sprøde svær, stegt med nelliker & laurbær
Confiterede andelår
Brunede kartofler
Dampede kartofler
Brun sauce
Kompot af æbler, svesker og rødløg
Hjemmelavet sprød rødkål
Salat af sprøde kål & salater, toppet med blue cheese, valnødder, tranebær & ristede kastanjer
–0–
Vesterhavsost & brie. Hertil syltede nødder & karamelliseret figner
–0–
Ris a la mande
Hjemmelavet kirsebærsauce
Som afhentning i vores drive-in og lun selv
kr. 325,00 pr. person
Der leveres ikke varm mad juleaften & i juledagene
Juleand
Forstegt og parteret landand i 8 stykker.
Hertil andeskysauce & hjemmelavet rødkål
kr. 650,00 pr. and ca. 3 kg.
DEN TRADITIONELLE JULEFROKOST
2 slags sild med tilbehør
Hjemmelavet porresild med creme fraiche samt karrysild. Anrettet med rødløg & capers
Æg & rejer med mayo og frisk purløg på grøn salat
Salat af hjemmerøget laks på grøn salat, friske urter & fritterede capers
Saftig hønsesalat saftig frilandskylling stegt og plukket, vendt med karrydressing, fintsnittet porre og frisk purløg
Frikadeller med hjemmesyltede jule rødbeder og Dijon
Lun leverpostej med ristede svampe & sprød bacon
Flæskesteg med sprøde svær af kam med hjemmelavet rødkål & surt
Fiskefilet med citron & hjemmerørt remoulade
Rosastegt roastbeef, med hjemmerørt remoulade
Hjemmebagt lyst & groft brød – samt smør & hjemmelavet krydderfedt
—o—
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebær sauce & ristede mandler
kr. 295,00 pr. pers
Det hele leveres til aftalt tid, klar til servering
Levering, samt returafhentning og opvask af fade og kasser
Samlet pris kr. 245,00
PORTIONS ANRETTET JULEPLATTE
Det kolde
Hjemmelavet porresild med rødløg & fritterede capers
Æg & Rejer, hertil hjemmerørt mayonnaise & tomat
Hjemme gravad laks med rævesauce & friske urter
Hønsesalat vendt med karry & toppet med sprød bacon
Roastbeef med remoulade & ristede løg
Vesterhavsost & brie, hertil druer & syltede nødder
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Brød & smør
Pris pr. couvert Kr. 225,00
Det lune(portionsanrettet) tilvalg i forbindelse med køb af den kolde juleplatte
Varm leverpostej med champignoner & sprød bacon
Frikadeller med grøn langkål
Mørbradbøf a la creme
Plukket confiteret and med svesker
Julemedister med rørt sennep
Tilvælg det antal retter du ønsker ud over de kolde retter. Pris pr. ret pr. pers. kr. 39,00
De lune retter leveres portionsanrettet i thermokasse og kan deles ud til dine gæster når det passer ind
Disse menuer kan bestilles ved at skrive os en mail, hvor der oplyses dato, tidspunkt, leverings adresse samt ca. antal gæster. Har du ønsker til ændringer retter vi gerne til og regner en ny pris på den endelige menu.
Skriv en mail til: info@ejbylindhardt.dk
Med venlig hilsen
Bo Lindhardt
25141857