Skip to main content

Catering til Jul

ÅRETS

JULEFROKOST & JULEAFTENS MENU

KAN NU BESTILLES

Så har vi fået lagt sidste hånd på årets jule menuer 

Vores bud på årets julefrokost

 Alle retter laves fra bunden af vore dygtige kokke, med respekt for vores traditioner i Danmark. 

Alt afhentes i en gangs emballage, og så anretter man i sine egne fade 

JULEAFTENS MENU

Bestilles på info@ejbylindhardt.dk, til afhentning i vores drive-in d. 23/12-2024 mellem kl. 13.00-16.00. Eventuel levering kan aftales

Sidste mulige bestilling er d. 18/12-2024 kl. 14.00 

4-retters julemenu

Rilette af varmrøget laks anrettet på sprød grønkål med granatæble & fritterede capers

–0–

Flæskesteg af glad gris med sprøde svær, stegt med nelliker & laurbær

Confiterede andelår 

Brunede kartofler

Dampede kartofler

Brun sauce 

Kompot af æbler, svesker og rødløg

Hjemmelavet sprød rødkål 

Salat af sprøde kål  & salater, toppet med blue cheese, valnødder, tranebær & ristede kastanjer 

–0–

Vesterhavsost & brie. Hertil syltede nødder & karamelliseret figner

–0–

Ris a la mande

Hjemmelavet kirsebærsauce 

Som afhentning i vores drive-in og lun selv

kr. 325,00 pr. person 

Der leveres ikke varm mad juleaften & i  juledagene

Juleand

Forstegt og parteret landand i 8 stykker.

Hertil andeskysauce & hjemmelavet rødkål 

kr. 650,00 pr. and ca. 3 kg.

DEN TRADITIONELLE JULEFROKOST

  2 slags sild med tilbehør

Hjemmelavet porresild med creme fraiche samt karrysild. Anrettet med rødløg & capers

Æg & rejer med mayo og frisk purløg på grøn salat

Salat af hjemmerøget laks på grøn salat, friske urter & fritterede capers

Saftig hønsesalat saftig frilandskylling stegt og plukket, vendt med karrydressing, fintsnittet porre og frisk purløg

Frikadeller med hjemmesyltede jule rødbeder og Dijon

Lun leverpostej med ristede svampe & sprød bacon 

Flæskesteg  med sprøde svær af kam med hjemmelavet rødkål & surt 

Fiskefilet med citron & hjemmerørt remoulade

Rosastegt roastbeef, med hjemmerørt remoulade

Hjemmebagt lyst & groft brød  – samt smør & hjemmelavet krydderfedt 

—o—

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebær sauce & ristede mandler

kr. 295,00 pr. pers

Det hele leveres til aftalt tid, klar til servering

Levering, samt returafhentning og opvask af fade og kasser

Samlet pris kr. 245,00

PORTIONS ANRETTET JULEPLATTE

Det kolde

Hjemmelavet porresild med rødløg & fritterede capers

Æg & Rejer, hertil hjemmerørt mayonnaise & tomat

Hjemme gravad laks med rævesauce & friske urter

Hønsesalat vendt med karry & toppet med sprød bacon

Roastbeef med remoulade & ristede løg

Vesterhavsost & brie, hertil druer & syltede nødder

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Brød & smør

Pris pr. couvert Kr. 225,00

Det lune(portionsanrettet) tilvalg i forbindelse med køb af den kolde juleplatte

Varm leverpostej med champignoner & sprød bacon 

Frikadeller med grøn langkål 

Mørbradbøf a la creme

Plukket confiteret and med svesker 

Julemedister med rørt sennep 

Tilvælg det antal retter du ønsker ud over de kolde retter. Pris pr. ret pr. pers. kr. 39,00

De lune retter leveres portionsanrettet i thermokasse og kan deles ud til dine gæster når det passer ind

Disse menuer kan bestilles ved at skrive os en mail, hvor der oplyses dato, tidspunkt, leverings adresse samt ca. antal gæster. Har du ønsker til ændringer retter vi gerne til og regner en ny pris på den endelige menu.

Skriv en mail til: info@ejbylindhardt.dk 

Med venlig hilsen 

Bo Lindhardt

25141857

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION