Catering til Jul

ÅRETS JULEAFTENS & JULEFROKOST MENU KAN NU BESTILLES

Så har vi fået lagt sidste hånd på årets jule menuer 

Vores bud på årets julefrokost

Alle retter leveres i vore fade, disse returneres efter brug. Alle retter laves fra bunden af vore dygtige kokke Dette er naturligvis et forslag, har du/I ønsker til ændringer, retter vi gerne til og regner ny pris på den endelige menu

Disse menuer bestilles ved enten at skrive os en mail eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Her oplyses dato, tidspunkt, leveringadresse samt ca antal gæster. 

JULEAFTENS MENU

Bestilles på info@ejbylindhardt.dk, til afhentning i vores drive-in d. 23/12-2022 mellem kl. 13.00-16.00. Eventuel levering kan aftales 

4-retters julemenu

Rilette af varmrøget laks anrettet på sprød grønkål med granatæble & fritterede capers

–0–

Flæskesteg af glad gris med sprøde svær, stegt med nelliker & laurbær

Confiterede andelår 

Brunede kartofler

Dampede kartofler

Brun sauce 

Halve æbler med ribsgelé

Hjemmelavet sprød rødkål 

Salat af sprøde kål salater, toppet med blue cheese, valnødder, tranebær & ristede kastanjer 

–0–

Vesterhavsost & brie. Hertil syltede nødder & karameliserede figner

–0–

Ris a la mande

Hjemmelavet kirsebærsauce 

Som afhentning i vores drive-in og lun selv

kr. 295,00 pr. person 

Der leveres ikke varm mad juleaften & i  juledagene

Juleand

Forstegt og parteret landand i 8 stykker.

Hertil andeskysauce & hjemmelavet rødkål 

kr. 650,00 pr. and ca. 3 kg.

DEN TRADITIONELLE JULEFROKOST

2 slags sild med tilbehør  Hjemmelavet porresild med creme fraiche, karrysild. Pyntet med rødløg & capers 

Æg & rejer med mayo & frisk purløg 

Varmrøget laks med rygeostcreme

Hønsesalat vendt med karry, grønne asparges & frisk purløg 

Frikadeller med flødestuvet spinat

Mørbrad bøf a la creme

Lun leverpostej med ristede svampe & sprød bacon 

Flæskesteg  med sprøde svær af kam med hjemmelavet rødkål & surt 

Salat af confiteret and på grønkål, granatæble & syrnet fløde 

Rosastegt roastbeef, med hjemmerørt remoulade

Hjemmebagt lyst & groft brød  – samt smør & hjemmelavet krydderfedt 

—o—

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebær sauce & ristede mandler (kan leveres portionerede i glas + 10 kr. pr.pers)

Leveres varmt og klar til servering

kr. 315,00 pr. pers

PORTIONS ANRETTET JULEPLATTE

Det kolde

Hjemmelavet porresilde med rødløg & fritterede capers

Æg & Rejer, hertil hjemmerørt mayonnaise & tomat

Hjemme gravad laks med rævesauce & friske urter

Hønsesalat vendt med karry & toppet med sprød bacon

Roastbeef med remoulade & ristede løg

Vesterhavsost & brie, hertil druer & syltede nødder

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Brød & smør

Pris pr. couvert Kr. 225,00

Levering kr. 125,00 inden for 15 km

Det lune(portionsanrettet) tilvalg i forbindelse med køb af den kolde juleplatte

Varm leverpostej med champignoner & sprød bacon 

Frikadeller med grøn langkål 

Mørbrad bøf a la creme

Plukket confiteret and med svesker 

Julemedister med rørt sennep 

Tilvælg det antal retter du ønsker ud over de kolde retter. Pris pr. ret pr. pers. kr. 39,00

De lune retter leveres portionsanretter i thermokasse og kan deles ud til dine gæster når det passer ind

Disse menuer kan bestilles ved at skrive os en mail, hvor der oplyses dato, tidspunkt,leveringsadresse samt ca. antal gæster. Har du ønsker til ændringer retter vi gerne til og regner en ny pris på den endelige menu.

Send gerne en mail på: info@ejbylindhardt.dk eller brug vores kontakt formular.

Med venlig hilsen 

Bo Lindhardt

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

    Ejby & Lindhardt Gastronomi