Skip to main content

Færdigretter af friske råvarer tilberedt af dygtige kokke

Er du på udkig efter sunde og lækre færdigretter? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores færdigretter kan bestilles via vores webshop.

Retterne udskiftes hver uge om torsdagen. På denne måde kan man i samme uge få mad fra to forskellige menuer og dermed et større udvalg. Børneretter og desserter skifter dog ikke hver uge, men vil løbende blive skiftet ud, hvis ikke de sælger.

Hos Ejby & Lindhardt Gastronomi tilberedes vores retter friskt på dagen og pakkes hver dag. Maden er tilberedt af dygtige og engagerede kokke og af de bedst tænkelige råvarer.

På webshoppen vil der være billeder af retterne, og her på siden vil der være opvarmningsinstrukser og anden relevant info omkring maden.

VÆLG MELLEM LEVERING ELLER AFHENTNING

Vi tilbyder maden leveret til døren fra tirsdag -fredag hver uge. Vi leverer blandt andet til kunder i Kokkedal, Hillerød og Hørsholm. De bestilte færdigretter leveres om eftermiddag/aftenen fra kl. 15.00-20.00. Er der et andet leveringstidspunkt, der passer bedre, eller bor du uden for vores leveringsområde, skriver du bare til os via kontaktfeltet, og så er jeg sikker på, at vi kan finde en løsning, der også passer dig.

Du kan også vælge selv at afhente hos Bøf og Bolle efter kl. 14.00 alle de nævnte dage og mandag. Her vil du så samtidig kunne blande en salat og tage med hjem.

OBS: Al emballage, alu-bakker undtaget, tåler ikke varme. Så alle retter og komponenter varmes i egne fade eller gryder.

BESTIL LÆKRE FÆRDIGRETTER OG SLIP FOR AT STÅ I KØKKENET

Vi har nogle rigtig gode tilbud på vores færdigretter, så du slipper for at skulle bruge tid på at stå i køkkenet, og så du samtidig kan få sund og velsmagende mad.

Vi håber med dette tiltag at kunne skabe et nyt eksistensgrundlag for vores virksomhed, som er sat under stort pres grundet corona-restriktioner, og vi kan ikke se enden på det. Så hvis vi kan hjælpe i din hverdag og samtidig hjælpe os selv, så er det jo en win win.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION