Færdigretter

Velkommen til vores færdigret koncept. Disse retter kan bestilles via vores webshop, se link i bunden, vi tilbyder levering fra tirsdag -fredag hver uge, du kan også vælge selv at afhente hos Bøf og Bolle eft. kl. 14.00 alle de nævnte dage og mandag. Her vil du så samtidig kunne blande en salat og tage med hjem.

Retterne skiftes hver uge om torsdagen. På denne måde kan man i samme uge få mad fra 2 forskellige menuer og dermed større udvalg. Børneretter og desserter skifter dog ikke hver uge, men vil løbende blive skiftet ud hvis ikke de sælger.

Vores retter laves friskt på dagen og pakkes hver dag, det er lavet af dygtige engagerede kokke af de bedst tænkelige råvarer. Leveres om eftermiddag/aftenen fra 15.00-20.00. Er der et andet leveringstidspunkt der passer bedre eller bor du uden for vores leveringsområde, skriver du bare til os via kontaktfeltet og så er jeg sikker på, at vi kan finde en løsning der også passer jer.

På webshoppen vil der være billeder af retterne og her på siden vil der være opvarmnings instrukser og anden relevant info omkring maden.

OBS: Al emballage, alu bakker undtaget, tåler ikke varme. Så alle retter og komponenter varmes i egne fade eller gryder.

Vi håber med dette, at kunne skabe et nyt eksistensgrundlag for vores virksomhed, som er sat under stort pres grundet Corona restriktioner, og vi kan ikke se enden på det. Så hvis vi kan hjælpe i jeres hverdag og samtidig hjælpe os selv, så er det jo en win win.

    KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION